Első kézből kóstolják a magyar turizmust

2018-04-26 08:38:00 Kail

hírkép

Április 25-26-27-én a sárvári Spirit hotelben mutatják be cseh. lengyel, szlovák és magyar újságíróknak az egészségturisztikai lehetőségeket.



Sárvár - Hévíz és Hajdúszoboszló mellett - egyre jobb eredményeket produkál a turisztikai számokban, köszönhetően az átgondolt fejlesztéseknek. A V4 újságírók három napot töltenek Sárváron s megismerhetik a világszínvonalú kínálatot, de díszvacsorán is vendégül látták őket.

Az ötcsillagos Spirit évek óta egymás után nyeri a díjakat, hol a legjobb magyar wellness szállodának, hol az első számú tematikus hotelnek választják meg. Ősszel már harmadszor ítélték oda neki a rangos Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards díját, a Signum Virtutis-t. A világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legkiemelkedőbb luxusmárkáit és szolgáltatásait értékelő nemzetközi díj zsűrije ismét két kategóriában - Hotel&Resorts és Spa - minősítette a legjobbnak a Spiritet. A minőségi wellness lehetőségek és gasztronómiai különlegességek mellett a szálloda külön figyelmet fordít gyógyszállodai és beauty szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésére is. A 271 szobás Spiritben elérhetőek a legmodernebb eszközökkel támogatott állapotfelmérések és a vendégeknek lehetőségük van részt venni a mySPIRIT skincare luxus biokozmetikumok felhasználásával végzett, személyre szabott kezeléseken is.

Ami pedig a konyhát illeti: a szálloda saját séfje Borda Attila mesterszakács több érmet is elhozott már nemzetközi gasztroversenyekről. De a Spirit rendszeresen meghívja az ország legjobb sztárséfjeit is, hogy az Ízek, séfek, élmények sorozat keretében nagyokat kalandozhassanak vendégei az ízek világában fényűző körülmények között, gyertyafénnyel, elegáns, fehér kesztyűs pincérekkel.