Többszáz hercegnő-jelölt

2011-02-17 21:02:00 V.J.

hírkép

Eddig többszázan jelentkeztek, hogy harcba szálljanak az idei a 2011-es Miss Princess Hungary szépségverseny koronájáért. A hagyományoknak megfelelően a győztes képviselheti Magyarországot a Princess of The World nemzetközi döntőjében.



Már most is hatalmas az izgalom, hiszen szebbnél szebb lányok képeiből választhatják ki a szavazók a Miss Princess Hungary 2011-es döntőseit.

Háromszáznál is több 16-23 éves szépség közül kerülnek ki azok, akik július 1-én és 2-án ismét kifutóra lépnek a ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben a koronáért és a különleges díjakért. Az internetes szavazás októberben indult és lassan kialakul a mezőny. A Miss Princess versenyt a világ ötven országában rendezik meg és a győztes nemcsak szép, de kreatív és ráadásul még a környezetvédelem kérdéseiben is tájékozott ifjú hölgy lehet. TAvaly kétszeres élményben volt része a zsűrinek hiszen a hölgyek a tökéletes idomok mellett két percben bemutathatták különleges képességeiket.

A győztes nemcsak a rivaldafényt és a dicsőséget élvezheti majd, de ott lehet a prágai nemzetközi döntőben is, ahol 54 ország legszebbjei között mutathatja be szépségét és tehetségét. A szavazás folytatódik, ha szeretnél megismerkedni a hercegnőjelöltekkel látogass el a verseny honlapjára és válassz a hercegnőjelöltek közül!