Bónusz forintok

2011-02-15 12:02:00 V.J.

hírkép

Egyre többen vannak, akik a pénzüket folyamatosan mozgásban tartják. Igazuk is van! Nem jó a parkolópálya, hiszen egyre több bank kínál akciós kamatokat.



Sokan vadásznak az utóbbi időben az interneten olyan pénzügyi konstrukciókra, amelyekkel a szokásos kamatokon túl is hozhat valamit a lekötött pénz.

Érdemes is böngészni az ajánlatok között, hiszen akár az alapkamat duplájára is feltornászhatja a hozamot aki figyel. Most az OTP Bank rukkolt elő új ajánlattal. A február 12-től kezdődő lekötési akcióban nemcsak a forint betétek, hanem a deviza lekötések is bónusz kamatokat hozhatnak.

A feltételek szerint a bónusz azoknak jár, akik forint betétek esetén 50 ezer, Diák és Junior számla esetén 5000 forintot kötnek le 3 hónapra fix kamatozással, folyamatos kamattal növelt lekötéssel. Az sem utolsó szempont, hogy a bónusz eléréséhez nem kell új összeget lekötni, hiszen több meglévő számlához is kapcsolódhatnak a kedvezmények.

Akinek devizája van, annak szintén érdemes megfontolni a döntést, hiszen már 500 dollárral vagy 380 euróval lehet kedvező kamatokat elérni.