Az indiai nő, elsőként került be a Playboyba

2018-01-01 01:01:00 superadmin

hírkép

Az idén harminchárom éves indiai szépség rendes iskolába járt, és rendes pályára készült, de egy idejekorán jött szépségverseny, pontosabban az ott elért, mindent elsöprő siker alaposan megváltoztatta az életét.



Így már érthető, hogy miért nem ismerik olyan sokan Amerikában vagy Európában, mint a hazájában. De azt javasoljuk az említett két kontinens producereinek, hogy keressék gyakrabban Sherlynt, ha jót akarnak maguknak – és persze a férfi nézőknek. Biztosak vagyunk abban, sokan lennének, akik bármennyit megadnának azért, hogy jegyet válthassanak a kreol bőrű bombázó filmjére. Ha pedig valaki nem győzi ezt kivárni, annak azt tanácsoljuk, hogy időzzön egy keveset a Playboy archívumában, ott ugyanis megtalálja Sherlyn Chopra szemet gyönyörködtető fotóit. Ezek azért is különlegesek, mert állítólag ő az első indiai hölgy, akiről meztelen képeket közölhetett a népszerű férfimagazin.
A sulit a filmgyárra cserélte, és egy amerikai produkció után Bollywoodban, vagyis az indiai Hollywoodban kötött ki, ahol megszámlálhatatlanul sok alkotásban szerepelt.