Bogi, a béna

2018-07-30 01:01:00 superadmin

hírkép

Ha ránézünk Bogira, egyáltalán nem a béna szó az, ami egyből az eszünkbe jut. A lány igazis vagány csaj. Ismerjük meg jobban! 
Új osztályt indított a Középsuli sorozat, melyben az egyik szerepet Szabó Boglárka kapta, aki Bogit, a bénát játssza a sorozatban.



Bogi 21 éves. Van egy fiú ikertesója. Jelenleg filmszakos szabad bölcsész az ELTÉ-n. A zene a mindene. Mindenevő, de főleg alter, indie, pop és punk rockot hallgat. Imádo gitározni és kedvenc előadói koncertjére járni, ahol az első sor az alap. Számára attól igazán teljes egy koncertélmény, ha fizikai illetve szemkontaktust tud kialakítani az énekessel egy-egy dal közben. Annál nincs felemelőbb érzés, amikor a mindkettőjük számára fontos és imádott dalokat egymásnak énekelik/üvöltik. Gyűjti a setlisteket, pengetőket, dobverőket. Ezenkívül még imádja a sorozatokat, szinte mindent néz, ami létezik, főleg ha van benne queer szál is. Erre azt mondja, hogy szeret fantáziavilágban élni. Érdekli a filmezés is, a történetmesélés, de elsősorban zenével szeretne majd így vagy úgy foglalkozni.