Szexi és vagány

2018-07-29 01:01:00 superadmin

hírkép

Új osztályt indított a Középsuli sorozat, melyben az egyik szerepet Huczel Gréti kapta, aki Babygirl-nek, az egyik főszereplőnek jó barátnője.



Nála a külső éppen olyan fontos szerepet játszik, mint a belső. Külsőre nagyon kedveli a magas pasikat. A haj és a szemszín az változó, hiszen mindenkinek más illik az arcához, egy kék szemű és szőke hajú épp olyan jól tud kinézni, mint egy barna hajú és barna szemű. Testalkata legyen edzett és igényes. Szereti a tetoválásokat, így az csak egy pluszpont, ha az illetőn van egy vagy több igényes tetoválás.

A belső az legyen humoros, intelligens és egyszerre legyen a legjobb barátja és a párja is. Hajrá srácok! Nagyon szereti a kutyákat, van is egy kis pitbull kutyusa, akit a világon mindennel jobban imád. Szereti nagyon a mozgást, sokat jár el futni kutyusával, szeret táncolni, hülyéskedni, mozogni, bármit, ami mozgással kapcsolatos. Régebben küzdősportolt, amit sajnos abba kellett hagynia. Nagyon közvetlen személyisége van, szinte bárkivel el tud beszélgetni, csak azokkal nem, akik nem úgy viszonyulnak hozzá. Szerepe szerint Gréti a vagány jelzőt kapta meg. Erdélyben született, Szatmárnémetiben, ahol német anyanyelvű iskolába járt, így a magyaron kívül a románt és a németet anyanyelvi szinten beszéli. 12 évesen költözött szüleivel és húgával Magyarországra. A Gréti név már kiskora óta jelen van az életében, mert szülei így becézték már akkor is, és amúgy se szereti az Ingridet. 19 éves, jelenleg eladóként dolgozik az Aréna Plázában.