Nem is voltam Trump szeretője

2017-06-22 16:32:00 Kail

hírkép

A francia exelnök, Nicolas Sarkozy párja, Carla Bruni az USA-ban mutatja be albumát, melynek címe French Touch (Francia érintés). A sajtótájékoztatókon az újságírók persze másról is kérdezik. A The Daily Beast című pletykalap például arról, hogy mi igaz abból: a kilencvenes években Donald Trump szeretője volt?!



A kiindulópont a New Yorki-i pletykalap egykori címlapja, mely nagy betűkkel közli: Donald Trump – Marla Maples – It’s Over! Vagyis vége van. A drámai cím után a bulvárlap közli az új celebszenzációt: Donald Trump azért hagyta el második nejét, mert szívét elrabolta egy Amerikában kevéssé ismert díva: Carla Bruni. Trump meg is erősítette: Bruni a kedvese!

A New York-i építési vállalkozóról köztudott volt, hogy megőrül a külföldi modellekért: első neje egy szép cseh lány volt, mostani, harmadik felesége pedig Szlovéniában született. Így senkit sem lepett meg, hogy a nyilvánosságot hajhászó Trump új partnere egy szép olasz származású francia modell, aki színésznő is és olykor énekel…

Csak maga Carla Bruni nem akart tudni a dologról: dühösen cáfolt a londoni Daily Mail-ben. Trump aztán tovább keresgélt és rátalált a szép Melaniára.

Tökéletes kitaláció az egész! – hangsúlyozta Carla Bruni-Sarkozy Amerikában. Az újságírók persze nem hagyták annyiban: de hisz a Google-en, ha valaki rákattint Carla Brunira, akkor ez jön elő mint a legnépszerűbb téma! Lehet, hogy Amerikában a Google ilyen, de Franciaországban nem – válaszolta a franciák korábbi First Lady-je. Ott a művészettel foglalkoznak és nem a pletykákkal – hangsúlyozta Carla Bruni-Sarkozy, aki új albumát jött bemutatni az Egyesült Államokba. Ahol viszont mindenki egyre csak arról kérdezte: igaz-e, hogy viszonya volt a kilencvenenes évek elején Donald Trumppal, az USA jelenlegi elnökével?