Végre bocsánatot kért exétől Brad Pitt

2017-06-15 14:25:00 Kail

hírkép

Jennifer Aniston könnyekig meghatódott, amikor a most 53 éves hollywoodi sztár elnézést kért azért, mert 2005-ben összetörte a szívét.



Korábban Pitt nagyon zárkózott volt és sokat ivott. Most – hála a terápiának, amire beiratkozott – leszokott az italról és fogyókúrát is tartott. Azonkívül hozzákezdett ahhoz, hogy megtanulja a fazekas mesterséget. Megnyílt tehát a világ előtt, miután a szakítás Jolie-val a padlóra küldte.

Jennifer Aniston ugyanígy érezte magát, amikor 2005-ben Brad Pitt bejelentette: ötéves házasságuk véget ért. Új életet akar kezdeni Angelina Jolie-val! Jennifer Anistonnak is alkohol- és drogproblémái voltak sokáig. Nemcsak a szíve törött össze, de kis híján ráment a karrierje is a szakításra Brad Pittel. Aztán ő is terápiára ment. Két éve boldog házasságban él egy másik színésszel: Justin Theroux-val. Úgyhogy a hollywoodi párkapcsolati terápia szemlátomást hasznos. A Life&Style is csak azután érdeklődik, hogy vajon a világra immár nyitott Brad Pitt vajon bocsánatot kér-e másik híres elhagyott szeretőjétől, Gwyneth Paltrow-tól? És mi lesz Angelina Jolie-val, aki hat gyermeküket neveli?