Szex csak a házasság után

2017-06-13 01:01:00 superadmin

hírkép

Nem kisebb lapnak, mint a londoni The Times-nak nyilatkozta még az év elején Miranda Kerr, hogy bár legújabb szerelmét már 2015 nyara óta ismeri, a szexre egyelőre mindkettőjüknek várni kell.



A 25 éves milliárdos Evan Spiegel, aki a Snapchat alapító tulajdonosa, állítólag nagyon komolyan veszi a hagyományokat, és a 34 éves szépségnek ehhez kell alkalmazkodnia. De a nehezén már túl is vannak, mert az esküvő néhány hete megköttetett.

A Victorias Secret egykori modelljét 2016 júniusában kérte meg a párja, majd pontosan rá egy évre -nagy titokban - keltek egybe, és a jelek szerint sem a szokatlanul hosszú önmegtartóztatás, sem a szokatlan korkülönbség nem ártott meg a kapcsolatnak. Miranda első férje, a sok női szívet megdobogtató Orlando Bloom nem volt ilyen szigorú, mert nem telt el kilenc hónap a 2010-es esküvőjük, majd a gyermekük születése között. Miranda Kerr-ről érdemes tudni, hogy Ausztráliában cseperedett, és már tizenhárom éves korában fotómodellként dolgozott. Gyakorló buddhista, a szoka gakkai szekta híve, naponta 20 percet tölt jógával és meditációval, ezen kívül spirituális könyveket is olvas. Talán ezekkel is magyarázható kislányos bája, és múlni nem akaró szépsége.