Kedvenc állata végzett vele

2017-06-01 11:32:00 Kail

hírkép

Ez tört ki az állatkertben Cambridge grófságban. A 33 éves Rosa King imádta az állatokat és különösen a tigriseket. A Hamerton állatkert négy tigrise is szerette őt – legalábbis korábban.



Senki sem tudja, hogy pontosan mi történt, hiszen pillanatok tört része alatt végzett gondozónőjével az egyik tigris. Az állatkertet azonnal kiürítették.

A vizsgálat megindult. A gyilkos tigris egyelőre még életben van. Senki sem tudja, hogy mi válthatta ki a gyilkos reakciót. A lányom egész életében azt csinálta amit szeretett – nyilatkozta a Daily Mailnek a szerencsétlenül járt gondozónő édesanyja. A Hamerton állatkert híres a környéken, hiszen 500 állat él itt több mint száz faj képviseletében. Angliában a gyarmati múlt miatt valóságos tigriskultusz alakult ki: a romantika költői számára ő testesítette meg a ragadozók titokzatos világát. A Dzsungel könyvében pedig a tigris a negatív főszereplő. Rosa King számára a tigrisek olyanok voltak, mint a gyermekei. Valamelyik mégiscsak végzett vele, és csak a szakszerű vizsgálat derítheti ki, hogy miért.