Ha egy időre valahol máshol élnél

2017-04-27 15:28:00 Kail

hírkép

Magad mögött hagynád egy időre a mindennapjaidat? A globoport.hu összegyűjtötte hat olyan ország hat olyan városát, ahol havonta 200 ezer forint alatt is kijöhetsz.



Mégpedig kicsit sem nyomorogva. A büdzsébe belefér egy minőségi hostel, napi háromszori étkezés a helyi konyhák remekeiből, ugyancsak naponta két buszjegy, egy belépő valami kulturális látványossághoz és három olcsó ital. Mutatjuk.

Pokhara, Nepál

Ez a történelmi ország tele van lélegzetelállító tájakkal – a Himalája végigfut az északi és nyugati részén. Pokharában siklóernyőzhetünk, templomokat látogathatunk, túrázhatunk és hegyet mászhatunk, de karnyújtásnyira még millió látnivalót találunk.

Hanoi, Vietnám

Vietnám fővárosa nyüzsgő hely, egymással versenyző robogókkal és gyors tempóval – legalábbis a szomszédos városokhoz képest. Az épületek az egykori francia és kínai megszállás kézjegyeit viselik magukon, betekintést engednek a történelembe. Mozaikfal, múzeumok, a közelben nemzeti park. Ez a legolcsóbb egyébként az itt felsorolt úti célok közül – alulról üti a havi büdzsé forintra átszámolva a 150 ezret.

Goa, India

Indiának ez az elképesztő állama hihetetlenül gyönyörű és tele van kalanddal. Legendás ott az étel, a helyiek vendégszeretete és a szórakozási lehetőségek bősége. A strandon tölthewtjük a napot, ellátogathatunk egy vízeséshez vagy találkozhatunk elefántokkal is.

A folytatást ITT láthatják, további három úti céllal.