Elveszítette nadrágját a tolvaj

2011-01-25 00:00:00 superadmin

hírkép

A rabló maga is meglepődött, hogy egy meztelen nő várta a lakásba, ahová betört. A napokban jutott a tudomásunkra, hogy az eset egy Bajza utcai lakásban történt. Az éppen otthon tartózkodó hölgy nem zárta be az ajtót, délutáni sziesztáját töltötte.



Félálomban volt, amikor neszelést hallott az ágya mellett, majd miután felriadt egy magas, fekete hajú, melegítőruhás férfit pillantott meg, aki a dohányzóasztalon keresgélt a papírhalom alatt.

A nő kipattant az ágyból, anyaszült meztelenül, és lélekjelenlétét megőrizve rákiabált a rablóra, hogy azonnal húzza le a nadrágját. A  férfi annyira zavarba jött a hallottaktól és látottaktól, hogy néhány másodpercig csak hebegett habogott. Miután felfogta, hogy mit követel tőle a nő, elindult az ajtón kifelé, de a tűzrőlpattant asszony az útjába állt, és ezután élettársa sörétes puskájával fenyegette a rablót, hogy azonnal ürítse ki az összes zsebét. A nagy civakodásra a szomszédok is kijöttek, és ők értesítettek bennünket a történtekről.

Elmondásuk szerint a betörő semmit nem zsákmányolt, viszont a nagy dulakodásban annyira megijedt, hogy egy kulcscsomót is elhagyott, ami később, mint kiderült a társasházban lakó idős gondnok férfi tulajdona. Vélhetőleg most járt ott utoljára a tolvaj, hála a déli származású latintánc oktató tanárnőnek.

A nő azt is elmondta, hogy azért volt ruha nélkül, mert ebéd után mindig elfogyaszt néhány pohár száraz vörösbort. Vélhetőleg a felfokozott testi és lelki állapot váltotta ki belőle a karakán fellépést, ám szerencsére semmi baja nem történt. Azt is elárulta, ezek után mindig ellenőrzi bezárta-e az ajtót!