Golfozók gyerekeire vigyázott a svéd modell

2017-04-22 01:01:00 superadmin

hírkép

Elin Nordegren Stockholmban született, édesanyja politikus, sőt miniszter is volt. Még 2000-ben kezdett modellkedni. Aztán rövidesen találkozott a hirhedt Tiger Woods-szal. Akkoriban dadusnak szegődött el egy golfjátékos gyermekei mellé. A család többnyire az Egyesült Államokban tartózkodott és ahány sportoló csak feltűnt a házban, mind randira hívta a szép dadust.



Így került a képbe Tiger Woods is. 2003-ban megkérte a kezét egy dél-afrikai szafárin, egy évvel később összeházasodtak. Egészen 2010-ig éltek együtt, két gyermekük is született.
Elin soha nem volt igazán oda a modellkedésért. Még az sem igazán vette le a lábáról, amikor karrierje kezdetén bikinis képe feltűnt egy magazin címlapján. Más mindenki viszont odavolt érte, beleértve az ügynökségeket is. Őt magát azonban sokkal jobban izgatta a gyerekpszichológia. 2014-ben meg is szerezte belőle a diplomát, ma ezzel foglalkozik. Viszont éppen elég bikinis fotó készült róla ahhoz, hogy még ma is a 10 legszebb svéd modell közt tartsák számon.