A tét 50000 forint

2011-01-18 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

Szegény Adonisz, Parisról már nem is beszélve! Ők azok a mitológiai férfiak, akik szépségükkel háborút robbantottak ki vagy szépasszonyok között gerjesztettek viszályt. Nos a Világszám most az ő utódaikat keresi. A tét ismét 50000 forint.



Hatalmas sikert hozott a kétszer meghirdetett nap lánya verseny itt a Világszámon. Nem csoda, hiszen a tét mindkét esetben 50000 forint volt. Több tízezer kattintással lehetett csupán elvinni a főnyereményt.

Most a pasikon a sor. Tisztelet férfiak, tessék megmérettetni magukat! Ne csak a szájkaratéban vagy söralátét-pöckölő versenyben tessék nagyot alkotni! Elő a fényképezőgéppel vagy az okostelefonnal, aztán kattintás!

Ha beállított a kép, akkor legyen olyan, amitől a lányok bugyija... Ha bulis a kép, akkor azonnal indulnunk kelljen... Ha szerény és szolid, akkor mindenki szeressen odabújni....

Természetesen a fotó önmagában kevés. Várunk még 10-15 mondat értelmes, helyesírási szempontból hibátlan, lehetőleg izgalmas történettel átszőtt bemutatkozó levelet is. Ha mindkettő megvan, akkor máris te lehetsz a nap pasija itt a Világszámon. Aki pedig a legtöbb kattintást eléri, annak a nyereménye 50000 forint. Várjunk leveledet az info@vilagszam.hu emailcímen!



50000 forint a tét!