A legszexibb szörföslány

2018-05-22 01:01:00 superadmin

hírkép

Mióta az eszét tudja, azóta lovagolja a kaliforniai hullámokat Bree Kleintop. 13 évesen már profi szörfös volt, és miután az ilyen versenyeken csak úgy nyüzsögnek a fotósok, nem kellett sok idő, hogy modellként is felfedezzék.



Tulajdonképpen úgy történt, hogy a szponzora beszélte rá: vegyen részt egy kampányfotózáson. A sportot népszerűsítette már alig 14 évesen, a szörfös életérzést. Rengeteget utazott, közben pedig egyre magasabbra nőtt. Ami nem árt a modellkarrierhez. Jöttek is szépen az ügynökségek és kopogtattak az ajtaján. Ma már inkább modell, mint szörfös. De a szíve a deszkájáé. 
Meg a nála nem kevésbé fotogén floridai szörfbajnoké, Eric Geiselmané. Azé, akinek a deszkáját 2009-ben Kaliforniában kettétörte egy fehér cápa. Szörfözés közben ismerkedtek meg egy reggel, aztán délután a golfpályán is összefutottak. Bree azt mondta magában: atyaég, ez a világ legszexibb pasija. Amikor legközelebb találkoztak egy Hawaii-i bulin, már egyértelmű volt a dolog. Ez két éve történt, azóta is ott verdesnek a pillangók a gyomrában - monta egy interjúban.
Közösségi oldalain tudatosan osztja meg utazásait, kalandjait, életstílusát - saját márkát épít. Breeology című oldala is erről szól. Hogy mit szeret és hogyan érez. Mindenben. Utazásban, divatban, ételekben. Közöl recepteket, egészségmegőrzési tippeket, kalandokat és persze sok-sok fotót.