AB Agroval a Föld körül

2017-03-02 15:56:00 Melitta T

hírkép

Az AB ARGO utazási iroda munkatársai a Benczúr Hotelben mutatták be a 2017-es év utaztatási újdonságait és kínálatát.



22 éve a nagyvilágban

Már a munkatársak bemutatása is lelkiismeretességről árulkodott, így később sem kellett csalódnunk, a pár órás kedvcsináló igen precíz és bizalomkeltő volt.

Az utazási iroda egy bizonyos piaci rést tölt ki, ami azt jelenti, hogy körutakkal foglalkozik, és az esetek nagy részében Európán kívüli utakat szerveznek, tudtuk meg Dr. Bognárné Kovács Zsuzsannától, az Ab Agro ügyvezető igazgatójától.

-          Ezekre a helyekre még a fiatalok is gyakran utazási irodát vesznek igénybe, de nem ők a mi célközönségünk, hanem a 40-45 év felettiek, ifjú nyugdíjasok és akár 60-70 év körüliek, éppen ezért is olyan utakat szervezünk, ami a korosztályt érdeklő látnivalókat tartalmazza, illetve figyelembe vesszük az igényeiket, hogy fizikai erőnlét szempontjából is végig csinálható legyen.

 

Luxuskategóriában barangolni

Nem csak luxusutakat indítanak, de vannak olyan területek, ahol sokkal jobb, ha szervezett keretek között kerül sor utazása, ilyen például Kína is, ami az AB Agro egyik fő úticélja. Itt az emberek többsége csak a saját nyelvét beszéli, angolul nem kommunikál. A szervezett túrák további előnye pedig az, hogy teljes kikapcsolódást nyújt, nem kell idegeskedni, különösebben odafigyelni sem semmire, hiszen a szervezők mindent megtesznek helyettünk.

 

Empátia és tudás

Minden egyes utat idegenvezető viszi, akiknek a kiválasztása meglehetősen körülményes, hiszen az idegenvezetőnek rendkívül lelkesnek kell lennie és jó szaktudással kell helyet állnia, illetve az adódó apró hibákat úgy megoldani, hogy az utas lényegében észre se vegye.

Minden évben indít új utakat az AB Agro, ráadásul ilyen szempontól vezető is az iroda, és sok esetben más utazási irodák másolják a kínálatban szereplő úticélokat.