A kivillanó bokák esete az autósokkal

2011-01-18 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

Meghökkentő dolgot vettem észre az elmúlt 4 nap tavaszt idéző időjárásakor. Több az apró baleset az utakon, utcákon. Az autósok ugyanis felszabadulva a csúszós utak rabságából merészebben vezetnek. Csakhogy a lányok is merészebben öltözködnek.



A férfiak ezekben az időkben egyre többször veszítik el koncentráló készségüket a volán mögött, mert előbukkannak a magas sarkakon tipegő lányok, hölgyek, asszonyok. Akár a buszmegállóban várakozó formás kis feneket vizslatják, vagy a zebrán áthaladó kecses bokák szapora lépteit figyelik, hova tovább az egyelőre még harisnyába bújtatott hosszú combokat veszik szemügyre az araszolás közben. Ha pedig ez így van, akkor kódolható a koccanás.

Azért a hölgyeket sem kell félteni, ők is meggusztálják az erősebbik nem képviselőit. Ugyan a férfiakkal ellentétben ők csak másodpercek vagy azok töredékére kukkantanak szét, így ők kevésbé vannak kitéve annak a veszedelemnek, hogy figyelmetlenségből okoznak közúti balesetet.

Elmondható, hogy mindenki a saját stílusához és habitusához mérten vezet, de az odafigyelés, a figyelem és az éberség bárkitől elvárandó! Az úton csak előre és a többi autóra figyeljünk, a kivillanó testidomokat hagyjuk a hétvégi séták idejére.