Akinek a rövid haj is jól áll

2017-01-22 01:01:00 superadmin

hírkép

Adina Porter tehetsége már gyermekkorában megmutatkozott, amikor a szüleit különböző előadásokkal szórakoztatta. Beíratták egy gyerekeket oktató színi tanodába, ahol kitűnt színészi rátermettségével, tanára az elismert Butterfly McQueen volt.



Középiskolai évei alatt színészmesterséget tanult, majd a SUNY Purchase-ben diplomázott. Egy tehetségügynök felfedezte New York-ban, innen indult el színészkarrierje. A Butterfly McQueen-ben való szereplése után az HBO fiatalok által nagyon kedvelt sorozatában, a True Blood - Inni és élni hagyni című műsorában alakította Lettie Mae Thornton szerepét. Ezt követően két évig a Newsroomban szerepelt, majd 2014-ben feltűnt a The 100 című drámában. Legújabb szerepében Lee Harrist, az italproblémákkal küzdő ex-rendőrnőt keltette életre, az American Horror Story: Roanoke című évadában.

Mindezek mellett számos filmben és sorozatban láthattuk már a színésznőt. Az American Horror Story jellemzője, hogy ugyanazokat a színészeket/színésznőket különböző évadokban más-más szerepekre kérik fel. Reméljük, Adina Portert is fogjuk még látni.