Minden második sztriptízzel próbál szerencsét

2017-01-08 11:22:00 Kail

hírkép

Stacey Tierney nem az egyetlen, aki hátizsákos turistaként végül egy sztriptízbárban kötött ki – ő azonban nem élte túl a kalandot. Feltehetőleg már fél napja halott volt, amikor rátaláltak a holttestére egy éjszakai klubban, Melbourne-ben.



A The Sun részletesen beszámolt a brit lány haláláról, most azonban megszólalt egy kolléganője is, aki szerint egyáltalán nem kirívó eset, hogy beszippant valakit az éjszaka Ausztráliában. Sokan érkeznek ugyanis az Egyesült Királyságból a nagyobb szigetországba, hogy élvezzék a gondtalan életet és a napsütést. Ahogy azonban elfogy a pénzük, nagy eséllyel kötnek ki egy éjszakai bárban - írja a globoport.

A könnyű pénzkereseti lehetőségnek azonban megvan az árnyoldala. Az alkohol és a drogok használata is mindennapos a sztriptízbárokban, de az sem ritka, hogy a lányok teljesen ki vannak szolgáltatva a nekik fizető férfiaknak.Ezeken a helyeken ugyanis nem ritka az 1500 fontos napi kereset (félmillió forint), ami sokak számára vonzó. A brit lányok pedig kifejezetten népszerűek az ausztrál klubokban, hiszen legfőképp arról híresek, hogy bírják a bulizást, és az akcentusuk miatt is odavannak értük a férfiak.

A The Sun-nak nyilatkozó hölgy szerint azonban mégis minden második brit lány ezt csinálja Ausztráliában. Felismerni is egyszerű őket: drága designer ruhákban járnak ugyanis, és könnyen észrevehető rajtuk a plasztikai sebészek munkája. Legtöbbjük mellimplantátummal rendelkezik.

Stacey Tierney halálával kapcsolatban még folyik a nyomozás, azt azonban lehet tudni, hogy a sztriptízbár zárása után még ott maradt szórakozni egy csoporttal. 12 órával később azonban holtan találtak rá. Feltehetőleg senki nem próbált meg segítséget nyújtani a 29 éves lánynak, aki 3 éve érkezett Ausztráliába. Családja és barátai gyűjtést szerveztek, hogy hazahozassák a holttestét, feltehetőleg Manchesterben helyezik majd örök nyugalomra.