Kerek fenekű lány

2018-06-28 01:01:00 superadmin

hírkép

Cassandre Davis-t korábban a világ egyik legjobb focistájával, Cristiano Ronaldo-val hozták hírbe, bár ha a sajtónak lehet hinni, akkor a portugál focista már a föld összes nőjét magáévá tette



Az viszont teljesen egyértelmű, hogy a sportoló miért is vetett szemet a fitnesz modellre. Casi egy magával ragadó lány, akiről azt érdemes tudni, hogy valószínűleg ő birtokolja a világ egyik legjobb popsiját.A lány  Instagramját végigböngészve egy dolog elég szembeszökő, mégpedig tökéletes, feszes, formás, de Kardashian méretű feneke. Nem állítjuk, hogy nem dögös, mert az, sistergően szexis. Persze ezért mindent meg is tesz, hisz rengeteget edz, amit Instagram oldalán előszeretettel dokumentál közel 750 ezer követőjének. Gyerekek, ez a fenék irgalmatlan! Viszont a pillanat, amikor divattá vált a darázsderék és a felfújt hátsó, nekünk kimaradt.

Valószínűleg a valóság show hercegnők tehetnek az egészről. A férfiak túlnyomó többségének ez bejön, úgyhogy egy ideig még biztosan növekszik azoknak a száma, akik a női villanykörte vonalat képviselik majd.