Aki lefeküdt a brit miniszterelnök fiával

2016-10-31 09:39:00 seifert.p

hírkép

Churchillel és 21 éves fiával is szexelt a huszadik század leghíresebb brit kurtizánja. Egy amerakai újságírónőről van szó.

 



Elragadtatva nyilatkozott a szép szőke bombázó szexuális képességeiről Winston Churchill, aki Párizsban a Ritz hotelben töltött néhány kellemes éjszakát Dorisszal. A brit birodalom legfőbb őre nem sokkal később észrevette: Doris a fiára, az akkor huszonegy éves Randolphra is kivetette a hálóját. Az illusztris atya megpróbálta lebeszélni a fiát, de hiába. Mágnesként vonzom a férfiakat- mondogatta Doris, aki persze férjnél volt és nem volt hivatásos prostituált. Újságíróként dolgozott, társasági rovata igen népszerű volt Nagy Britanniában.

Doris Delevingne életéről könyvet adtak ki, melyből kiderül: a brit birodalom arisztokráciája szinte mániákusan kereste a szexuális élvezeteket. A szép Doris férje egy nála csaknem tíz évvel idősebb arisztokrata volt, aki ékszerekkel halmozta el szép kedvesét. A szőke bombázó semmibe vette kövér és kopaszodó férjét, de annál többre tartotta előkelő rangját és persze a pénztárcáját. Így lett az alulról jött szépségből Castlerosse vicomtesse. Permanensen csalta a férjét, aki csak arra kérte: legalább a nyilvánosság előtt ne dicsekedjen újabb hódításaival! Csakhogy Doris nemhiába volt újságíró: rendszeresen elmondta sőt meg is írta a kalandjait! Végül válás lett az ügyből. A válóper jóval tovább tartott mint maga a házasság...

Winston Churchill a szép Doris pályafutásából azt a tapasztalatot szűrte le, hogy a szex bámulatos hatással van azokra a nem egészen ifjú emberekre, akik a világ fontos döntéseit hozzák. Ezért a második világháború idején arra buzdította Randolp fia nejét, hogy nyíltan flörtöljön az amerikai tábornokokkal. A szép Pamela az ágyban erősítette a brit-amerikai kapcsolatokat, melyek oly fontosak voltak Őfelsége miniszterelnöke számára. Az amerikai tábornokok pedig büszkén kérkedtek azzal, hogy megvolt nekik Churchill menye is. A szép Pamela egyébként stílszerűen Párizsban a Ritz szálloda uszodájában végezte életét: stroke miatt belefulladt a vízbe. Akkor már Pamela Harrimannek hívták, és ő volt az Egyesült Államok párizsi nagykövete.