Kiforgatja vagyonából volt férjét a modell

2016-10-16 08:17:00 seifert.p

hírkép

Miss World University volt egykor a szép Jekatyerina, aki orosznak született, de ma már brit állampolgár. Ezért Londonban válik amerikai férjétől. A bíróság ugyan megítélt neki 3,3 millió fontot és évi 370 ezret a megélhetésre, de Ecaterina Fields ezt kevesli. Közben már több mint egymillió fontot költött el a pár az ügyvédekre.



Ki kapja a Steinway zongorát? Ez a pár new-yorki luxuslakásában van, de a szép szőke Jekatyerina szerint jobban mutatna az ő szalonjában London legelegánsabb részén Kensingtonban vagy Chelseaben. A bíró ugyan utalt rá, hogy olcsóbban is élhetne London kevésbé elegáns részein, de ezt az orosz szépség megvetően elutasította. Szerinte felháborító, hogy míg New Yorkban évi 800 ezer fontnak megfelelő dollárt költhetett el, ezentúl csak évi 370 ezerrel (kb. 120 millió forint) kell beérnie.

Ezüst színű Gucci sportcipőben jött reklamálni a bíróságra a szép Jekatyerina, aki jóval fiatalabb a férjénél. Ő ugyanis 43, a dúsgazdag amerikai ügyvéd férj viszont 60 éves. Meddig lesz képes fizetni még a tartásdíjat? - érdeklődik a feleség. Mi lesz, ha megbetegszik? A férjének ugyanis évi 100 ezer fontot kell fizetnie egy úgynevezett megtakarítási alapba. Ez a bíróság szerint 10 év alatt egymillió fontot jelent. Ennek kamataiból vígan megélhet a szép szőke Jekatyerina és a két gyerek Londonban.

Nem így látja ezt az egykori Miss World University, aki Oroszországból startolt, de házassága után New Yorkban olyan luxusban élt, melyet a válás után nem tudna fenntartani Londonban. New Yorkban egy Maseratin száguldozott, a szép Jekatyerina attól tart, hogy a válás után ezt már nem engedheti meg magának Londonban.