Rengeteg sorozatban szerepelt

2017-05-16 01:01:00 superadmin

hírkép

Missy Peregrym modellként kezdte a pályafutását, több reklámban is szerepelt, majd 2002-ben megkapta élete első komolyabb szerepét egy televíziós műsorban, a Sötét Angyal című sorozatban. Ezt követően karrierje mindinkább felfelé ívelt, és még több produkcióban szerepelhetett.



A 34 éves kanadai színésznő karrierje során leginkább televíziós sorozatokban szerepelt. Feltűnt például a Jake 2.0 - A tökéletes ügynök című alkotásban, a Tru Calling - Az őrangyal című produkcióban, de még a Smallville és a Hősök című sorozat epizódjaiban is szerepelt. Legutóbbi munkái közé tartozik a Kékpróba című sorozat is, amelyben Andy McNally karakterét alakítja.

Emellett olyan filmes produkciókban is szerepelt, mint a Talajfogás, a Halálos iramban, vagy a Backcountry.

2005-ben pedig komolyabb elismerésben is részesülhetett, miután a Leo Awardson a Legjobb vezető előadónőnek jelölték a drámai sorozatok kategóriájában.

Érdekesség, hogy Missy középiskolás korában futballozott, lacrosse-ozott és hokizott. Kedvenc sportjai közé is a futball, valamint a snowboard tartozik. A középiskolájában még kosárlabda edző is volt. A Reaper című sorozatban is szerepelt, azonban Andi szerepét eredetileg Nikki Reed kapta volna meg. A 2004-es Macskanő című filmben is játszott volna, de a szerepről végül lecsúszott.