Szeret lovagolni

2019-08-22 00:00:00 superadmin

hírkép

 

Kovács Vanda vagyok, 19 éves,  jelenleg a Nyugat-magyarországi Egyetemen tanulok Győrben, rekreáció szakon, lovasrekreáció-szervezőnek.

 



 

Kedvenc időtöltésem a lovaglás, de minden sportot kedvelek, különösen a síelést, úszást és a raftingolást. Szeretem a thrillereket, az extrém sportokat, szeretek moziba járni, zenét hallgatni és finomakat enni.

Az állatok állnak a legközelebb a szívemhez, egyformán rajongok mindegyikért:) Nem eszem disznót, mert az egyik kedvenc állatom és nagyon sajnálom őket.:( Évek óta távlovagolok, több ezer kilómétert megtettem már lóháton. Az egyik legkiemelkedőbb és legemlékezetesebb pillanat az volt az életemben, amikor 2009-ben Bábolnán 3.-ak lettünk a távlovas csapattal a világbajnokságon. Előző évben junior magyar bajnok voltam.

A táv 120 km. A verseny megtanított küzdeni, erőt meríteni a legapróbb pozitív dolgokból, tisztelni a természetet és a társat jelentő lovat. Kitartást tanultam a lovamtól és a versenytársaimtól egyaránt.

Mindezeket az élményeket az teszi még szebbé, hogy megoszthatom őket szerelmemmel, akivel 2 és fél éve alkotunk egy párt. Mindig számíthatunk egymásra és ez kiegyensúlyozottá teszi az éltünket...de ne feledkezzünk meg arról a bizonyos szikráról se;) ami ugyancsak megvan köztünk az elejétől fogva.

A modellkedés világával még csak ismerkedem, azért is jelentkeztem, hogy minél több tapasztalatot szerezzek.