Ausztrál szépség

2016-04-11 01:01:00 superadmin

hírkép

Indiana Rose Evans Ausztráliában nőtt fel szüleivel, nővérével, Alexisszel és az öccsével,Maxszel. A lány már 5 évesen tudta, hogy színésznő akar lenni.



2003-ban debütált színészként. Szerepet kapott az All Saints orvosi drámában. Azt követően a Kool-Aid ízesített ital amerikai kampányának reklámarca lett. A kampány miatt meg kellett tanulnia amerikai akcentussal beszélni. Vendégszereplőként közreműködött a Comedy Inc.,Cops LAC illetve a The Strip sorozatokban. Ebben az időben volt elsős a gimnáziumban. A szerep miatt meg kellett tanulnia szörfözni és lovagolni. Állandó szereplője volt a Nine Network televíziós sorozatának, a Snobsnak, ami két lány barátságáról szólt, akik két különböző világban éltek.

2009-ben vette a távozó Claire Holt helyét a h2o, just add water harmadik évadjában. A közkedvelt sorozatban Bella Hartleyt alakította, aki nemcsak sellőként csillogtatta meg tehetségét, hanem énekesnőként is, ugyanis ő énekelte a főcímdalt (No ordinary girl), és a sorozatban is többször énekelt.