Matrix Holistic Center nyílt Budapesten

Pihenj NASA szintű technológiák segítségével!

[Kail] publikálva: 2018-11-27 17:30:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Délelőtt megnyílt a Hajós utcában a Matrix Holistic Center! „Mindannyian az életet alkotó kozmikus hálózat részei vagyunk” – fogad minket a központ jelmondata és Lednyiczky Gábor be is avatja a megjelenteket abba, miről szól ez a sokatmondó mottó.

 


A megnyitót Dr. Kiss Róbert Richard, Prima Primissima díjas újságíró konferálta, akitől  megtudhattuk, meghatározó nap ez a mai a központ megálmodóinak és létrehozóinak életében, hiszen Gábor hosszú évek komoly munkáját hozta el hozzánk Budapestre! A központ csapata egy olyan eljárást álmodott életre, amely nem csak egészségünket és életvitelünket támogatja - maximalizálva ezek pozitív irányú fejlődését -, de kiteljesedésünkben is fontos szerepe lehet, ha mindennapjaink részévé tesszük ezt a forradalmi kezelést!


Az MHC küldetése, hogy minden hozzájuk fordulóval megosszák az elmúlt évtizedek kutató és fejlesztő munkája során felhalmozott tudásukat a LENYO készülékek formájában, segítségével. Lednyiczky Gábor arról mesél, miközben befekszem a kezelésre, hogy a technikát az UCLA-egyetemen is sikerrel alkalmazzák, a kezelés alanyait pszichológiai vizsgálatokkal is utánkövetik, így konkrét adatokkal rendelkeznek a kezelés hatékonyságáról, hitelességéről.

Egy ideig semmit nem érzek, majd kellemes melegség jár át. A kezelőszoba lágy fényekkel, finom textilekkel segíti a vendégek ellazulását. Az élmény intenzitását növelik a természet hangjai, melyek közt madárhangok is megjelennek, abszolút illeszkedve a központ kialakításához. A felhasznált pasztelles színek, a természetes anyagok mind a vendégek megnyugtatására szolgálnak. A vizuális zajt a legminimálisabbra igyekeztek csökkenteni az alkotók. Hárman fekszünk a kényelmes ágyakban, körülöttünk fotósok igyekeznek elkapni a pillanatot. Vajon látható azonnali változás rajtunk? Akkor kezdek csak ellazulni, mikor magunkra hagynak, és végre elcsendesedik körülöttem minden.

Mielőtt azonban befekszem, hogy első kézből tapasztalhassam meg az élményt, meghallgathattam – többek közt - Borbély László, színművész, egyik legismertebb szinkronhangunk, Halász Pálma, az Élet- Érték Alapítvány Kurátota és Szideropolu Niki, olimpikon vívónőnk rövid köszöntőit, beszámolóit a LENYO eszközökkel való munkáról, tapasztalataikról. Mindegyikük kiemeli az eszköz egész életre, emberre kiterjedő hatását, és magas hatásfokát. Borbély László megosztja velünk, hogy 20 perc alatt 8 órányi alvásnak megfelelő pihenést ad neki saját matraca, ami az ő szakmájában felbecsülhetetlen ajándék. Halász Pálma pedig arról beszél, hogy a kezelés még a traumáink feldolgozásában is segíthet, hiszen a sejtek szintjéig ható pihenés élményét adja nekünk. Úgy véli, mérföldkő ez a technika a traumafeldolgozás történelmében is.

Mi jut eszünkbe a Mátrixról, kérdezi a közönséget Kiss Róbert Richard. A film, egy mező, kapcsolódó hálozatok, sorolják a megjelentek. A központ utóbbi miatt kapta a nevét. Hiszen Lednyiczki Gábor és csapata egy minden szinten teljesebb élet megéléséhez szeretné hozzásegíteni vendégeit. A Matrix Holistic Center hitvallása szerint az univerzális mezőhöz való tudatos kapcsolódásunkat segíti fizikailag, érzelmileg és szellemileg, a szervezet alkalmazkodó-képességének kvantumszinten történő támogatásával. Ebben az összehangolt állapotban teljesítményünk eléri aktuális maximumát, fizikai, érzelmi, tudati működésének optimumát. E folyamatok optimalizálásához fejlesztettek ki a tudományos világban is elismert és alkalmazott módszereket, eszközöket Lednyiczky Gábor és munkatársai. E világra nyit ma kaput a Mátrix Központ – mondja el nekünk megnyitó beszédében dr. Kiss Róbert Richard.

„A Mátrix Központ élményeken keresztül segít optimalizálni az életminőséget. Az életben a legnagyobb hajtóerő a megélt, vagy megélni vágyott élmény. Budapest szívében létrehoztunk egy központot, ahol megélhetővé válik legnagyobb vágyunk: a belső egység. A kozmikus mátrixra hangolt sejtek közötti kommunikáció ma már mérhető, bizonyítható jelenség. Az Ukrán Tudományos Akadémián, és számos európai és amerikai egyetemen végzett kutatásaink mindezt már 25 éve alátámasztják. Eredményeinket a tudományos élet, jeles képviselői elismerték, mely szerint ma egyértelműen kimondható, hogy akár a DNS szintű eltérések is harmonizálhatók a KIT program által” – írják magukról a központ ugyancsak színvonalas, minden kérdésre választ kínáló honlapján.

A teljesség megélése napjaink egyik legvágyottabb életcélja. A digitális forradalom világában, információkkal telített hétköznapjainkban nagy érték a csend, az elcsendesülés, a teljes, holisztikus szinten való gyógyulásra való képesség. Lednyiczky Gábor azt mondja, igenis képesek lehetünk új dolgokat tanítani sejtjeinknek, és a kozmikus mátrixba való bekapcsolódás révén minden épzeletünket felülmúló összhangot élhetünk meg a KIT technológia révén. Kapcsolódjunk együtt a teljességhez, hív minket a Matrix Holistic Center egy olyan kalandra, amiben azt hiszem, mind szívesen részt vennénk.

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



A kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
Nem csak eltűnnek, újakat is találnak
71 fajt fedeztek fel az idén
PÉNZTÁRCA
1000 szobás palota a török elnöknek
A törvényeket is sajátosan kellett magyarázni
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Trópusi vihar élőben
Hawaiion drága az emberélet
RECIKLI
Idén más lesz Budapesten a karácsony
Ez várható a város legmenőbb utcáiban

Itt jártunk: Törökország

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.03.15. 18:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1.
2024.03.16. 10:05 Világszám - Inforádió
Krabi
2024.03.17. 10:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1. ism.
Közösség
Nap lánya

Ezer gyönyörű arc

Szófelhő / Archív
--