Harmóniában a Duna Party vendégházban

Együtt a család

[Kail] publikálva: 2020-07-10 06:57:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Megérkezett a nyár, a tavaszra jellemző zabolátlansággal, elérkezett a tanév vége, a rá nem jellemző otthonmaradással. De lassan kinyílnak a virágok és kinyílik ismét a világ is számunkra, melyben újra meg kell találnunk a helyünket.


Kapcsolataink átértékelődtek, a családi energiák átrendeződtek. Összetett szerepeinkben igyekeztünk normalizálni, megélni, de leginkább túlélni a falak közé szoruló családi életet. Azóta a bizonytalanságot többféle bizonyosság is felváltotta: a tanévet sikeresen lezártuk, a kertkapukat kinyithattuk. Újra találkozhatunk, együtt múlathatjuk az időt, rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel. Mégis talán a legfontosabb, hogy az elmúlt hónapok nehézségeit, vagy éppen összekovácsoló erejét, megújuló családi energiákká alakítsuk.

Az elmúlt negyedévben többször átéltünk szülőt-, és gyermeket egyaránt próbára tevő helyzeteket, melyeket hol több, hol kevesebb sikerrel oldottunk meg. Szükség volt a rugalmasságra, empátiára, lojalitásra, nyitottságra, hogy a ránk szabott feladatokat egy alapvetően bizonytalanságra épülő létben is megfelelően elvégezhessük. Mindeközben maradjunk elég jó szülők, elég jó társak, és ha lehet, profitáljunk e formabontó helyzetből.

A szerepek visszarendeződésére, az új egymásra találásra, a családi szeretetháló megerősítéséhez, tovább szövéséhez ajánljuk a Csepel-sziget déli részén található szigetbecsei Duna Party Vendégházainkat, közel a Kis-Duna partjához. Családi nyaralás harmóniában egymással, háborítatlan nyugalomban, ajándékba adott és kapott együtt töltött idővel.

Ha a gyerekeknek választaniuk kellene egy játék vagy egy anyával-apával eltöltött családi kaland között, jó eséllyel az utóbbi mellett döntenének. A felgyorsult élet, a szerteágazó iskolai és iskolán kívüli tevékenységek, a szűkre szabott hétvégékre korlátozódó együttlétek heti rotációjában észrevétlenül telnek a hónapok. Hány kártyaparti maradt csak terv, hány társasjátékot hagytunk félbe, hányszor mondtuk le a közös otthoni filmezést a fáradtság vagy az itthoni teendők miatt? Márciusban kaptunk időt, majd májusig elég időt, hogy gyermekeinket más oldalukról, más szemszögből is megismerhessük. Ennek a keserédes időszaknak a méltó lezárása lehetne egy, a világ zajától elhatárolódó hely, ahol a szemeket a hatalmas összefüggő zöld területek nyugtatják, az orrokat a mezők virágainak illatjai csiklandozzák, a füleket a Duna hullámzása, tücskök ciripelésének jellegzetes hangjai töltik meg. A vidék egyszerűsége, valódisága, természetessége, eszköztára a befelé figyelést segítik elő, és az egymásra figyelés értékes és meghatározó élményét adják.

Exkluzív és kényelmes családi apartmanházaink az ideális szálláshelyet, gigantikus mérettel rendelkező kertünk a határtalan szabadságot, a közvetlenül mellettünk lévő lovardánk a kalandot, állatsimogatónk pedig az állatok közelségében érezhető nyugalmat, különleges tapasztalatszerzést jelentik. Ha csak a terület adottságait vesszük figyelembe, akkor az előzőekben felsoroltakon túl wellness szolgáltatások, kerti piknik, mezei barangolások válnak karnyújtásnyira. A kapcsolódó szolgáltatások, mint például a vízi sportok, az építő együttlétek lehetőségeit hordozzák magukban: egy közös kenuzás, az egy hajóban evezés új élményeket és felismeréseket tartogathat. A település közvetlen szomszédságában további élmények és emlékek gyűjthetők.

A Duna Party vendégházak szigetbecse legszebb virágai: Pipacs, Levendula, Margaréta, Rózsa, Liliom és Nefelejcs egy csokorba kötve várják a pihenésre és meghittségre vágyó családokat. Egy csokorra való élmény az együttlétek új minőségéhez, az egymásra találáshoz, a hazataláláshoz.

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



Több tucat strand újul meg

KÖRNYEZETVÉDELEM
Bébifóka-szabadító akció
Száz éhező apróság egy eldugott tanyán
PÉNZTÁRCA
Extra pályázat társasházaknak
Még több vissza nem térítendő forrás
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Fantasztikus Törökország!
Csodás műemlékek és tengerpartok egy országban
RECIKLI

Itt jártunk: Uganda

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.04.19. 18:35 Világszám - Inforádió
Uganda
2024.04.20 10:05 Világszám - Inforádió
Afrika Svájca
2024.04.21. 10:35 Világszám - Inforádió
Uganda ism.
Közösség
Nap lánya

Ilyenek a viking nők

Szófelhő / Archív
--